• Κοινωνία

    Τραγωδία στην Κηφισιά: Το χρονικό του διπλού φονικού – Τι όπλισε το χέρι του δράστη


    Μία οικογένεια καταστράφηκε

    Τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να ενώσουν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εξιχνιάσουν την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα χθες στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, όταν αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και την φίλη της έξω από σουπερμάρκετ της περιοχής όπου οι δύο γυναίκες εργάζονταν.

    Όπως έγινε γνωστό, όλα έγιναν στις 18:35, έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής στην οδό Αχαρνών 80, όπου εργάζονταν οι δύο γυναίκες. Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τις επίσης 35 ετών γυναίκες, οι οποίες εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μέσα σε ΙΧ στο υπαίθριο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν μετά από λίγο στο σημείο, ο 35χρονος ήταν συνεργάσιμος και ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος αστυνομικός έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης με την 35χρονη πρώην συζύγό του το τελευταίο διάστημα, δίχως ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, το ότι η πρώην σύζυγός του είχε πάρει μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, φαίνεται να ήταν κάτι που ο νεαρός αστυνομικός δεν άντεχε.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από τρεις μήνες, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 35χρονος, που εργαζόταν κανονικά μέχρι το βράδυ του εγκλήματος, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για το μακελειό που θα ακολουθούσε το απόγευμα της 18ης Μαρτίου.

    Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα ασφάλειας Κηφισιάς, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.



    ΣΧΟΛΙΑ