Ένα αγοράκι τεσσάρων ετών σκοτώθηκε κατά τη χθεσινή σύγκρουση φορτηγού και βαν που μετέφερε μετανάστες, στον κόμβο Βρασνών, στη Θεσσαλονίκη.
Η θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε στο δρόμο που συνδέει την Παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το 4χρονο παιδί και να τραυματιστούν συνολικά 27 άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς και μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο από τους διακινητές, οι οποίοι και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα προκλήθηκε στη διάρκεια καταδίωξης, καθώς το βαν ακολουθούνταν από όχημα της Αστυνομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 9 νεκροί, 35 αγνοούμενοι-Κάηκαν 6.700 σπίτια και επιχειρήσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασπροβάλτα: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε τροχαίο μεταξύ νταλίκας και βαν που μετέφερε μετανάστες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Xαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
- O «σασμός» Μητσοτάκη – Δένδια στο Πεντάγωνο και τα κρυφά μηνύματα μιας καλοστημένης παράστασης
- Η (κατάφορα άδικη) αποβολή του Έσε του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη φέρνει «σεισμό» και αλλαγή κανονισμών!
- Alpha Bank: Ο Αντρέα Ορσέλ πήρε fit & proper για το 33% της τράπεζας – Θα πάει για δημόσια προσφορά η UniCredit;
