• Top Stories

    Το τζάμπα Ζάππειο και η μπορντό γραβάτα

    • NewsRoom

    Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας γραβάτα στην εκδήλωση του Ζαππείου


    Στο… τζάμπα την έβγαλε η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού για την εκδήλωση του περασμένου καλοκαιριού στο Ζάππειο, όπου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός με την μπορντό γραβάτα, για να δηλώσει ότι επέλυσε το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας.

    Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η ενοικίαση του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου για τη πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα. Και τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στην Επιτροπή Ολυμπίων & Κληροδοτημάτων που διαχειρίζεται και συντηρεί το Μέγαρο, το οποίο ο εθνικός ευεργέτης Ευαγγέλης Ζάππας άφησε κληρονομιά στο ελληνικό κράτος.

    Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, η οποία εκδόθηκε 229 ημέρες μετά την πανηγυρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αποδεκτό αναδρομικά το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για τη δωρεάν παραχώρηση του Περιστυλίου.

    Δηλαδή, εάν αληθεύουν όλα αυτά -συνεχίζει ο Βηματοδότης- η φιέστα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον εντυπωσιακό χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου έγινε σε βάρος των… κορόιδων, ήτοι σε αυτή την περίπτωση του φορέα που διαχειρίζεται το Μέγαρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μείναμε με τη… γραβάτα – Η «φιέστα» στο Ζάππειο και τα παραλειπόμενα μιας σκληρής συμφωνίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kικίλιας: Η γραβάτα του Τσίπρα μας κόστισε 100 δισ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ