ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε συγκεκριμένους δρόμους της Χαλκιδικής και της Πέλλας, εξαιτίας της χιονόπτωσης ή του παγετού, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία.
Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής απαιτούνται αλυσίδες στην επαρχιακή Οδό Αρναίας – Ταξιάρχη και στη Δασική Οδό Ταξιάρχη – Πολυγύρου (Μέσω Τσουκαλά).
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην επαρχιακή Οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.