ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε βιντεοσκοπημένη δήλωση του για την τραγική υπόθεση του βιασμού και της εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ενώ ταυτόχρονα καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να πάψει να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία».
Αναλυτικά στη δήλωση του ο υπουργός αναφέρει:
«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της.
Η αξιωματική αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί. Είναι ντροπή!
Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι».
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε η μητέρα της
Υπόθεση βιασμού 12χρονης – Η πρώτη δήλωση της συζύγου του 53χρονου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη