ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τετράωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον προαστιακό σιδηρόδρομο την Πέμπτη 10 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 15:00 και δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και αφορά τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ ΑΕ, την ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ και τη ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ σε ολόκληρο το δίκτυο και θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την προθεσμία κατάθεσης βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι φέρνει για τη Vodafone η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Cyta Hellas
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτικό τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασταθής και σήμερα ο καιρός – Βροχόπτωση σε αρκετές περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Το ματς που κρίνει τίτλο και αλλάζει ισορροπίες στην Premier League
- Το νέο γήπεδο των 121 εκατ. ευρώ στη Βενετία και αλλάζει το μέλλον της Βενέτσια
- Quest: Πώς κινήθηκαν τα μεγάλα brands Apple-Xiaomi και οι προοπτικές για το 2026
- Αγγελική Φράγκου: Χρειαζόμαστε αξιόπιστους εταίρους όπως οι ιαπωνικές εταιρείες, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.