ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ελαφρύ εγκεφαλικό εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan την Κυριακή ο Μάκης Κουρής. Το εγκεφαλικό επεισόδιο αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και η κατάστασή του είναι καλή και υπό πλήρη έλεγχο.
Ο εκδότης νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες στη μονάδα εγκεφαλικής λειτουργίας του νοσοκομείου Metropolitan, που θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τελευταίο «αντίο» στον εκδότη Γιώργο Κουρή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κύπρος στο Λούβρο – Χιλιετίες ιστορίας και πολιτισμού σε μια έκθεση
- Δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή αυξάνει το κόστος – «Ανάχωμα» η ρύθμιση, με μείωση δόσεων έως 42%
- «Εξοικονομώ»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Προσιτή ενέργεια: Τι σημαίνει ευελιξία στην πράξη – Πώς ο Πόλεμος στο Ιράν έφερε πιο κοντά το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.