• Top Stories

    Στην τσιμπίδα του νόμου 15χρονα για τις επιθέσεις στα λεωφορεία

    • NewsRoom


    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις 15χρονοι, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, κατηγορούμενοι για επίθεση σε λεωφορείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν πέτρες σε διερχόμενο λεωφορείο, προκαλώντας την θραύση τζαμιού. Στη συνέχεια, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

    Το μπαράζ επιθέσεων συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 8 μ.μ., άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρα σε λεωφορείο που κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

    Λίγο αργότερα, γύρω στις 10 το βράδυ, άγνωστοι πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

    Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος εκτόξευσε κατά λεωφορείου της γραμμής Α2 αντικείμενο, με αποτέλεσμα να σπάσει το πλαϊνό τζάμι και να τραυματιστεί μια γυναίκα στο μάτι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην περιοχή της λεωφόρου Συγγρού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ