ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις 15χρονοι, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, κατηγορούμενοι για επίθεση σε λεωφορείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν πέτρες σε διερχόμενο λεωφορείο, προκαλώντας την θραύση τζαμιού. Στη συνέχεια, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Το μπαράζ επιθέσεων συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 8 μ.μ., άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρα σε λεωφορείο που κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Λίγο αργότερα, γύρω στις 10 το βράδυ, άγνωστοι πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος εκτόξευσε κατά λεωφορείου της γραμμής Α2 αντικείμενο, με αποτέλεσμα να σπάσει το πλαϊνό τζάμι και να τραυματιστεί μια γυναίκα στο μάτι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην περιοχή της λεωφόρου Συγγρού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Στις 28 Μαΐου θα δώσει μέρισμα 0,578125 δολαρίων
- Πάνω από 2,7 δισ. συναλλαγές με κάρτα μέσα σε ένα χρόνο – Πώς οι πληρωμές με IRIS έβαλαν «φρένο» στη φοροδιαφυγή
- Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλονίκης για την Ryanair
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.