• Κοινωνία

    Σπέτσες: Μυστήριο με τη δολοφονία ενός 26χρονου – Ποιος ο ύποπτος

    • NewsRoom
    Άνδρας της Αστυνομίας και περιπολικό

    Φωτογραφία αρχείου


    Σε μυστήριο εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου ενός 26χρονου νεαρού στις Σπέτσες, καθώς όπως όλα δείχνουν πλέον, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για τροχαίο ατύχημα, ο νεαρός δολοφονήθηκε.

    Οι αρχικές πληροφορίες για την υπόθεση θανάτου του 26χρονου ήθελαν τον νεαρό να έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις Σπέτσες. Ωστόσο, στη συνέχεια, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, με τα σενάρια να κάνουν πλέον λόγο για εγκληματική ενέργεια.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο (21/11) να αιμορραγεί δίπλα από τη μοτοσικλέτα του. Μόλις έγινε αντιληπτό, στο σημείο μετέβησαν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές, ενός ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

    Όπως προαναφέρθηκε, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός είχε πέσει με τη μηχανή του, ωστόσο ο ιατροδικαστής που στη συνέχεια εξέτασε τη σορό του εντόπισε στην κοιλιακή χώρα τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

    Στο επίκεντρο των ερευνών ένας 22χρονος

    Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ένας 22χρονος, ο οποίος είναι γιος καθηγητή πανεπιστημίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί, προτού σημειωθεί το αιματηρό περιστατικό, λογομάχησαν έντονα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τον 22χρονο, μερικές στιγμές αργότερα, να μαχαιρώνει τον 26χρονο.

    Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα. Από την άλλη, η κηδεία του άτυχου 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μάνη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό – Σήμερα η κηδεία της 44χρονης

    Πέτσας: Δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό

    ΗΠΑ: Αρχίζει η μεταβίβαση εξουσίας – Ο Τραμπ έδωσε το πράσινο φως

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ