• Top Stories

    Αρτέμης Σώρρας: Ο λόγος που τσαντίστηκε με τον δικηγόρο του (video)

    • NewsRoom
    Σώρρας


    Σχεδόν ένα χρόνο από τότε που ο Αρτέμης Σώρρας εξαφανίστηκε από προσώπου γης, φαίνεται επανειλημμένα να δίνει το παρόν από το διαδίκτυο. Μάλιστα στο τελευταίο του παραληρηματικό ηχητικό μήνυμα από αυτά που ανεβαίνουν στο κανάλι στο YouTube, αφού «καθαίρεσε» τους άλλοτε στενούς του συνεργάτες, ορίζοντας νέα διοίκηση στην «Ελλήνων Συνέλευσις», έστρεψε τα βέλη του στον συνήγορό του Βασίλη Νουλέζα τον οποίο καλεί «να μαζέψει το μυαλό του και το στόμα του»  γιατί κάνει , όπως λέει,  άσχημη εντύπωση .

     «Βασίλη Νουλέζα είσαι δικηγόρος μου .Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι! Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα. Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να στο πω καθαρά» λέει ο πάλαι ποτέ «κροίσος» που θα έσωζε τη χώρα με ανύπαρκτα δισεκατομμύρια. 

    Έξαλλος έγινε με τον δικηγόρο του τόσο για την εμφάνιση του στα μέσα ενημέρωσης όσο και την έντονη διαδικτυακή παρουσία του.Σύμφωνα με όσα ανέφερε:

    «Κάνεις εκπομπούλες,  κάνεις και δηλώσει και ρωτάς  και σε προφίλ προδοτών,  γελοίων υπανθρώπων που τους έχω διαγράψει… ενώ μπορείς άνετα να πάρεις ένα τηλέφωνο  στην κεντρική διοίκηση στα παιδιά  να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και να συνεργαστείς μαζί τους» λέει ο Σώρρας , ξεκαθαρίζοντας ότι διαθέτει …επιτελείο νομικών που τον υπερασπίζεται . 
    «Έχω team δικηγόρων Βασίλη Νουλέζα!

    Αυτά τα εγωπαθή που έχετε πολλοί δικηγόροι με εμένα να τα αφήσεις .Να μην ξανακάνεις δήλωση για μένα,  να συνεργαστείς με τους άλλους δικηγόρους να φέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε πολλά πράγματα που μας πιέζουν».

    Παράλληλα ο καταζητούμενος  Αρτέμης Σώρρας που έχει εξαφανιστεί μαζί με τη σύζυγό του Βαία Ρουγκλίου για να αποφύγουν τη φυλακή , απειλεί τον συνήγορό του με απόλυση. «Αδερφέ κράτα τη θέση σου τη νομική αν θες να με κρατήσεις για πελάτη. Που πραγματικά από τότε που ασχολήθηκες με μένα όλη σου η δημοσιότητα ήτανε πάνω σε μένα.

    Δείτε το video:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση Σώρρα σε Φραγκούλη: Έχει γυρίσει όλες τις μασονικές στοές και είναι γραμμένος παντού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμφανίστηκε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας: Τί ζητά από τους οπαδούς του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ