• Κοινωνία

    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

    • NewsRoom
    Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    (φωτογραφία αρχείου)


    Νεκρή από τα χέρια του γιου της έπεσε μία 84χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

    Την άτυχη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Τρίτης, ο άλλος γιος της.

    Ως πρώτος ύποπτος προσήχθη ο 59χρονος γιος της, ο οποίος τελικά ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

    Η 84χρονη έμενε μαζί με τον γιο της και, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, καθώς και προβλήματα όρασης.

    Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

    Το ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στο Ξηροχώρι του δήμου Χαλκηδόνας.

    Τι δείχνουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις

    Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα, έφερε, σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 84χρονη που δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας.

    Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, με ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση της αστυνομίας, το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 84χρονη με τον 59χρονο.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο δράστης κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με τα χέρια του και τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

    Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο άλλος γιος της και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ο 59χρονος προσήχθη το απόγευμα της ίδιας μέρας και εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης ομολόγησε την πράξη του.

    Δείτε βίντεο από την ΕΡΤ:

    Διαβάστε επίσης:

    Πολύ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά στη Μάνδρα – Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Χαϊδάρι



    ΣΧΟΛΙΑ