ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μήνυση προχώρησαν δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 το κορίτσι, τα οποία καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, πριν από μία δεκαετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο νέοι καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.
Μάλιστα, τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα αυτή τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Επίσης, ο πατέρας, πέρα από το ότι φέρεται να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του.
Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.
Διαβάστε επίσης
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη – Άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WhatsApp: Καταγγέλλει απόπειρα μπλοκαρίσματος στη Ρωσία – Παρασύρει τους πολίτες σε «ελεγχόμενη» κρατική εφαρμογή
- Eurovision: Αυτά είναι τα 7 τραγούδια που πέρασαν στον τελικό (video)
- SoftBank: Το στοίχημα στην OpenAI εκτόξευσε τα τριμηνιαία κέρδη της
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Μέρισμα 0,625 δολάρια και εξασφάλιση εσόδων 2,40 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.