ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βόλο από τον τρόπο που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας συνταξιούχος συμβολαιογράφος. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 73χρονος άνδρας έκοψε την καρωτίδα του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στις 10:25 το πρωί, στο σπίτι του 73χρονου συμβολαιογράφου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος, παντρεμένος και πατέρας παιδιών και τον βρήκε η σύζυγός του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο του σπιτιού τους.
Ο 73χρονος άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσουχτερό πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος για ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου: Του επιτέθηκαν με όπλο και μαχαίρι στην Καισαριανή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Μπαρό: Η Γαλλία έχει δικαίωμα επέμβασης στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσει τους συμμάχους της
- FT: Πόσο σοβαρό είναι το σοκ στο φυσικό αέριο που προκαλεί η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
- Eurostat: Ανέβηκε στο 3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.