• Top Stories

    ΣΟΚ: Οδηγός σκοτώνει υπάλληλο πλυντηρίου επειδή άργησε να του πλύνει τη BMW! (video)

    • NewsRoom


    Ένα σοκαριστικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν οδηγό BMW να σκοτώνει τον υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Στούπινο, κοντά στη Μόσχα, επειδή καθυστέρησε να του πλύνει το αυτοκίνητο!

    Ο έξαγριωμένος Ρώσος οδηγός καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να γρονθοκοπεί βάναυσα τους δύο υπαλλήλους, που τούς είχε πάρει ο ύπνος και δεν αντέδρασαν γρήγορα, όταν εκείνος έφτασε στο πλυντήριο στις 3.30 τη νύχτα. Ο ένας εκ των δυο υπαλλήλων διακρίνεται να πέφτει με την πλάτη και να χτυπά το κεφάλι του στο έδαφος.

    Μάλιστα, ο 39χρονος που ήταν μετανάστης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, ενώ εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, λόγω των σοβαρών τραυμάτων του στο κεφάλι.

    Ενώ, ο δεύτερος άντρας τραυματίστηκε, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

    Ο γενειοφόρος δράστης παραμένει αγνώστων στοιχείων, αλλά συνελήφθη αμέσως μετά την φονική επίθεση, ενώ σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία ομολογεί το έγκλημά του

    Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει οκτώ χρόνια φυλάκιση για πρόκληση θανάτου από σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας, καθώς είχε φυλακιστεί παλαιότερα για ληστείες

    https://www.youtube.com/watch?v=p_t9_h5_rCk

     



    ΣΧΟΛΙΑ