ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός στην Τουρκία: Εξακολουθούν να αγνοούνται τα 24 παιδιά – μαθητές του τουρκοκυπριακού κολεγίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Οι μαθητές είχαν μεταβεί μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους στην πόλη Αντιγιαμάν προκειμένου να συμμετάσχουν σε σχολικό πρωτάθλημα βόλει.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ το πρωί της Τρίτης, διασώθηκαν 4 άτομα από την αποστολή. Πρόκειται για 3 γονείς και 1 εκπαιδευτικό. Εξακολουθούν να αγνοούνται 35 άτομα, μεταξύ αυτών 24 παιδιά αγόρια και κορίτσια 12 μέχρι 14 ετών.
Στην πόλη Αντιγιαμάν μετέβησαν χθες μέλη των οικογενειών των αγνοουμένων καθώς και ο λεγόμενος Υπουργός Παιδείας και μια ομάδα διάσωσης.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια ο Κρίστιαν Ατσού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξάρχου (Aktor): «Έρχεται ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη» – Ζητά επιδοτήσεις στο ρεύμα και μείωση του κόστους μεταφοράς φυσικού αερίου
- Alpha bank: Από το αρχαίο νόμισμα της Αίγινας στο νέο λογότυπο – Μια ιστορία 147 ετών στην καρδιά της Αθήνας
- Γεωργιάδης: Πήγα κι εγώ στην Αθηναϊκή Λέσχη, μείζον εθνικό συμφέρον οι σχέσεις μας με το Ισραήλ – Πυρά σε Χρηστίδη για την «απολογία» του
- Μήνυμα Χατζηδάκη στην ΟΝΝΕΔ: Να πάρουμε στην πλάτη μας την επόμενη εκλογική μάχη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.