ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη Σάμο τα ξημερώματα της Κυριακής
Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:24 στον θαλάσσιο χώρο 27 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά από το Βαθύ Σάμου, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο εκ μέρους του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.
Το επίκεντρο του σεισμού, που χαρακτηρίζεται «ασθενής» από το Ινστιτούτο, βρισκόταν 298 χιλιόμετρα ανατολικά της Αθήνας.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.