ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ύποπτο όχημα προκάλεσε αναστάτωση νωρίτερα σήμερα στην Σανζ Ελιζέ, την κεντρική λεωφόρο του Παρισιού.
Η υπηρεσία εξουδετέρωσης βομβών της γαλλικής αστυνομίας, χρησιμοποίησε σήμερα ένα εκπαιδευμένο σκυλί, αλλά κι ένα ρομπότ για να ερευνήσει ένα ύποπτο όχημα στην κεντρική λεωφόρο (Champs Elysees) του Παρισιού, σύμφωνα με δήλωση μιας πηγής στο Reuters.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία απομόνωσε την περιοχή κοντά στον δρόμο που βρίσκεται στο μνημείο (Arc de Triomphe) ενώ αποκλείστηκε η πρόσβαση στους περαστικούς και σε απόσταση 150 μέτρων, από το σημείο που διεξάγονταν η έρευνα στο αυτοκίνητο.
Η συγκεκριμένη περιοχή, αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.
Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, περιέγραψε ως προληπτικό, τον χαρακτήρα διεξαγωγής της αναφερόμενης αστυνομικής επιχείρησης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρίκη στη Λαμία: Κρατούσε Γαλλίδα αιχμάλωτη, δεμένη και φιμωμένη στον ακάλυπτο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος 3 μηνών-Το είχε μαζί η μητέρα όσο φυλούσε νοσηλευόμενο παιδί της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκινούν οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων – Σε ποιες περιοχές μπαίνουν μπουλντόζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
- Αθήνα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για το «Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο»
- Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στη Μόσχα εν μέσω βουλευτικών εκλογών
- Βριλήσσια: Συνελήφθη 14χρονος που τραυμάτισε με γροθιές συμμαθητή του – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.