• Top Stories

    Προκαλεί ο δράκος του Facebook που παρέσυρε ανήλικες: “Εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά!”

    • NewsRoom


    Ότι ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση 29χρονος «δράκος του Facebook» που συνελήφθη χθες στη Δάφνη, μετά τις σοκαριστικές μαρτυρίες των ανηλικών κοριτσιών στις Αρχές.

    Ο 29χρονος δράστης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, και ο οποίος “ψάρευε” ηλεκτρονικά τα ανήλικα θυματά του, στην καταθεσή του κάθε άλλο παρά απολογητικό ύφος είχε, καθώς ανέφερε: «Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέλησή τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα».

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φώς όταν μία 15χρονη, η οποία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς της είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

    Τι βρέθηκε στο σπίτι του 29χρονου

    Μετά από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, βρέθηκαν στην κατοχή του:

    -κοκαΐνη, βάρους -3,6- γραμμαρίων

    -κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, βάρους 1 γραμμαρίου

    -δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

    -ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

    -μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

    -μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)

    Τα θύματα κατήγγειλαν για τον δράστη και όπως ανέφεραν, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ