ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της: τη δολοφονία των δύο μικρότερων κοριτσιών της.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ή διήμερη απολογία της 34χρονης μητέρας και αμέσως μετά,. ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση της και για αυτήν την υπόθεση.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας μέχρι να συμπληρωθεί το 18μηνο της προσωρινής της κράτησης για εκείνη την υπόθεση, η κατηγορούμενη δεν θα αποφυλακιστεί καθώς τότε θα αρχίσει να “τρέχει” η σημερινή δεύτερη απόφαση προφυλάκισης.
Η 34χρονη αρνήθηκε ότι σκότωσε την Μαλένα και την Ίριδα σε μία απολογία που εξελίχθηκε σε… θρίλερ. Χθες η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος, δια του συνήγορου της Αλέξη Κούγια, υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας για δεύτερη φορά ,το οποίο σήμερα το μεσημέρι απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο.
Διαβάστε επίσης
Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιλερουά ντε Γκαλό (Τράπεζα της Γαλλίας): Παράδειγμα θάρρους και επιτυχίας η Ελλάδα
- Wall Street: Νέα ιστορικά ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq – «Ανάσα» στην αγορά ομολόγων
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Άμεση επιδότηση ρεύματος για ενεργοβόρες βιομηχανίες – Στα 95 εκ. ευρώ το όφελος
- Επίσκεψη Ρούμπιο: Αντιπολεμική πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.