ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΠΟΥ , είπε σήμερα ότι αναμένει όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, να συνεργαστούν στη δεύτερη φάση της έρευνας για την προέλευση του κορονοϊού ύστερα από την αρχική αποστολή στην Κίνα.
Μιλώντας σε εκδήλωση στη Γενεύη για το εμπόριο και την COVID-19, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς δήλωσε πως ελπίζει ότι η επόμενη φάση μελετών θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.
Επανέλαβε επίσης τη στήριξή του σε μια διεθνή συνθήκη για την επιδημιολογική ετοιμότητα και ανταπόκριση.
«Ο κόσμος χρειάζεται ένα πλαίσιο», δήλωσε.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.