• Top Stories

    Πώς απαντά ο Μυλόπουλος στο χυδαίο υβρεολόγιο Ταχιάου

    • NewsRoom
    Γιάννης Μυλόπουλος

    Γιάννης Μυλόπουλος


    Να καταδικάσει τις χυδαιότητες του «εκλεκτού» της ζητά από τη ΝΔ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση μετά τις σε βάρος του υβριστικές αναφορές του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου στον αέρα ραδιοφωνικής συζήτησης που είχαν.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Μυλόπουλος αναφέρει: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό για να ξεπεραστεί με μια συγγνώμη. Το ζήτημα που δημιούργησε ο κ. Ταχιάος με τη χυδαία του επίθεση εναντίον μου είναι πολιτικό. Η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ Νίκου και Γιάννη. Ο κ. Ταχιάος δεν είναι ένας τυχαίος πολίτης. Ο κ. Ταχιάος είναι ο εκπρόσωπος της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης και εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο κ. Μυλόπουλος.

    Μάλιστα ο κ. Μυλόπουλος ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει «αυτές τις πρακτικές της χυδαίας συμπεριφοράς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

    «Αν η ΝΔ και ο αρχηγός της δεν τον απομονώσουν και αν δεν καταγγείλουν δημόσια αυτές τις πρακτικές της χυδαίας συμπεριφοράς και της φραστικής βίας, τότε χρεώνονται οι ίδιοι αυτές τις συμπεριφορές. Σε αναμονή λοιπόν μιας πολιτικής απάντησης στο ζήτημα που προκάλεσε ο εκλεκτός της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη…» σημειώνει ο κ. Μυλόπουλος.

    Οι χυδαίες αναφορές Ταχιάου

    Οι δύο άνδρες ήρθαν σε αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχετικά με τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά και για τον πολύπαθο σταθμό Βενιζέλου.

    Όταν η αντιπαράθεση κορυφώθηκε, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό αποχαιρέτισε τους συνομιλητές του, κλείνοντας το τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα και ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν, ακούστηκε ο κ. Ταχιάος, προφανώς νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα, να λέει «γ@@@@@ τον τον μ@@@@α».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ηχητικό με τις ύβρεις Ταχιάου κατά Μυλόπουλου στον ραδιοφωνικό αέρα



    ΣΧΟΛΙΑ