• Κοινωνία

    Ποια είναι η 25χρονη ξαθνιά καλλονή σύντροφος του Ριχάρδου

    • NewsRoom
    Ριχάρδος

    Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος


    Δάκρυα και λιποθυμίες αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν έξω από την Ευελπίδων όπου ο γνωστός ενεχειροδανειστής Ριχάρδος κλήθηκε να μιλήσει στον εισαγγελέα. Η σύντροφος του Ριχάρδου στο άκουσμα της απόφασης «λύγισε», λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

    Η 25χρονη καλλονή, με τις τέλειες αναλογίες, σύντροφός του, βρίσκεται δίπλα στον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνά όλες αυτές τις ημέρες, στηρίζοντάς τον και περιμένοντας υπομονετικά την έκβαση της υπόθεσής του.

    Ο Ριχάρδος Μυλωνάς -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso»- έχει αποκτήσει ένα παιδί με την ξανθιά καλλονή, ενώ έχει άλλα τέσσερα από τον προηγούμενό του γάμο. Η σύντροφος του Ριχάρδου δεν άντεξε να ακούσει την απόφαση που έστειλε τον βασιλιά του χρυσού πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Υπέστη σοκ και έχασε τις αισθήσεις της έξω από το κτίριο 6 στην Ευελπίδων.

    Παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη συνεφέρουν, κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

    Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος δήλωσε αθώος, αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου.

    Σήμερα το πρωί ο 51χρονος Ριχάρδος Μυλωνάς κατέθεσε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης διά του συνηγόρου Αλέξη Κούγια, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι της δεύτερης φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο αποκαλούμενο κύκλωμα χρυσού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ριχάρδος – Για φιάσκο μιλούν οι δικηγόροι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 8 οι προφυλακίσεις για το κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού – Προφυλακιστέα και η γραμματέας του Ριχάρδου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ριχάρδος στον Κορυδαλλό! Στη φυλακή ο ενεχυροδανειστής. Διαβάστε ολόκληρο το απολογητικό του υπόμνημα



    ΣΧΟΛΙΑ