ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ηλικία 74 ετών από εγκεφαλικό
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο τραγουδιστής και ιδιοκτήτης του γνωστού και ομώνυμου τσιπουράδικου στη Νέα Ιωνία, Νίκος Δεμίρης.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 5.30 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, όπως αναφέρει το magnesianews.
Επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.
Ο Νίκος Δεμίρης διατήρησε το ομώνυμο τσιπουράδικό του στη Νέα Ιωνία από το 1997 όταν και αποφάσισε να αφήσει πίσω του την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, και να ασχοληθεί με τον δεύτερο έρωτα του, όπως έλεγε, τα θαλασσινά, το τσίπουρο και τον κόσμο.
Σε παλιότερες συνεντεύξεις του, είχε πει, «τραγουδούσα 30 χρόνια περίπου με το Καζαντζίδη, το Μπιθικώτση, τη Πόλυ Πάνου όλα αυτά τα ιερά τέρατα.
Όμως τις αλλαγές που γινόντουσαν με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω και αποσύρθηκα. Τότε οι φίλοι μου, πρότειναν να ανοίξω ένα τσιπουράδικο». Επί μία δεκαετία 1988-1998 ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αναβάθμιση σε BBB+ από την DBRS Morningstar
- Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Ιράν: Άδεια από τον ιρανικό στρατό για τα πλοία που περνούν από Ορμούζ
- Νετανιάχου: Δήλωσε ότι το Ισραήλ «θα συνεχίσει να χτυπά τη Χεζμπολάχ όπου χρειαστεί»
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Μουφτήδες: Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, είναι αδιαμφισβήτητη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.