ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε από χθες (10/12) η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και ήδη παρατηρείται μεγάλη κίνηση στο κλείσιμο των ραντεβού, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου.
«Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000» είπε.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι για να κάνει ένα παιδί το εμβόλιο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.
Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε, επίσης, και στην αναμνηστική δόση λέγοντας πως 2.112.000 πολίτες έχουν κάνει ήδη την αναμνηστική δόση και περίπου 1.700.000 την έχουν προγραμματίσει. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 65% των δικαιούχων.
Γεωργαντάς για Γιαννάκο
Σχετικά με τη δήλωση Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ, σχολίασε ότι «όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να είμαστε προσεκτικοί.»
«Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό για τους γιατρούς μας να ακούγεται κάτι τέτοιο», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη:
Συρρίκνωση πληθυσμού την πενταετία 2014-2019 κατά 37 άτομα ετησίως ανά 10.000 κατοίκους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: 13 τραυματίες από κεραυνό σε ζωολογικό κήπο – Ανάμεσά τους 4 παιδιά
- Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη με 31,9% η ΝΔ, πως θα ψήφιζαν οι πολίτες με διαφορετικές ηγεσίες στα κόμματα
- Φινλανδία: Αυξάνει τα όρια ηλικίας των εφέδρων στα 65 έτη
- Ντέιβιντ Λάμι: Οδηγός ταξί στη Γαλλία κατηγορείται ότι του έκλεψε χρήματα και αποσκευές
