ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε 15χρονος αλλοδαπός τουρίστας, όταν έπεσε στη θάλασσα από ενοικιαζόμενο ταχύπλοο και βρέθηκε κάτω από την προπέλα του σκάφους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπξους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται για ατύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκτόνησε στρατιωτικός στο Σουφλί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της RyanAir – Νοσηλεύονται 33 άτομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενος ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του
- Έξι στα δέκα νοικοκυριά δηλώνουν ότι το μηνιαίο τους εισόδημα δεν επαρκεί
- Υπερταμείο: Έργα – ορόσημα το 2026 σε ΔΕΘ, λιμάνια, Εγνατία και υγεία
- Η ΕΕ προτίθεται να προσφέρει στις ΗΠΑ στρατηγική συνεργασία στα κρίσιμα ορυκτά για τον περιορισμό της Κίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.