• Top Stories

    Παύλος Γερουλάνος: «Μπράβο στον Κώστα Μπακογιάννη»

    • NewsRoom


    Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος με την απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,  έδειξε σπάνιο θάρρος και αποφασιστικότητα.

    Με αυτήν του την απόφαση, ο Κώστας Μπακογιάννης:

    1.    Επιδεικνύει σεβασμό στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που δεν ψήφισαν το 2014 Περιφερειάρχη μερικής απασχόλησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαφορετική του νοοτροπία από την κομματίλα που καταδικάζει με κάθε ευκαιρία.
    2.    Απαντάει στην ανάγκη για διαφορετικές πολιτικές συμπεριφορές που έχουν παιδευτικό ρόλο για νέους ανθρώπους. Άνθρώπους που σήμερα μένουν εκτός πολιτικής διότι κουράστηκαν από τις πρακτικές του χθες.
    3.    Αφοπλίζει όσους και όσες του καταλογίζουν στοιχεία αλαζονείας και προσκόλλησης σε θέσεις εξουσίας, αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό που δεν έχει σχέση με καρέκλες και αξίωματα αλλά με αρχές και αξίες.
    4.    Δείχνει επίσης πόσο αφοσιωμένος είναι σε όλους εμάς τους Αθηναίους, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την υπηρεσία του στην Αθήνα και όχι το επόμενό του βήμα στην πολιτική.

    Κλείνοντας, ο Παύλος Γερουλάνος, ανέφερε ότι «Το παράδειγμά του ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας που θα θέλαμε να δούμε μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση για την Αθήνα. Που θα θέλαμε να δούμε κάτι να αλλάζει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο». 

    Όλο το παραπάνω, πάντως, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το πρωταπριλιάτικο αστείο του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Γερουλάνος: Αυτοί είναι οι 30 πρώτοι υποψήφιοι της «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παύλος Γερουλάνος καλεί τους κατοίκους της Κυψέλης στην 5η Συνάντηση Αθηναίων στο cine Τριανόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Γερουλάνος: «Θέλουμε τις γειτονιές μας ασφαλείς και φροντισμένες»



    ΣΧΟΛΙΑ