• Top Stories

    Παππάς για Novartis: “Δεν δικαιούται κανείς να απειλεί μάρτυρες”

    • NewsRoom


    Την τοποθέτηση του σχετικά με την υπόθεση της Novartis, έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι:

    Δεν πρέπει και δεν δικαιούται κανείς να απειλεί μάρτυρες, η ίδια η εταιρεία έχει έρθει σε άλλες χώρες σε συμφωνία και έχει πληρώσει αποζημιώσεις. Σε όλο τον κόσμο αυτό που κάποιοι εδώ αποκαλούν “σκευωρία” είναι σκάνδαλο”.

    Επίσης, ο Ν. Παππάς μίλησε και για το Σκοπιανό, φρονώντας ότι «για το ονοματολογικό, η αλήθεια είναι πως η χώρα μας έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία απο το 1995. Ποιά άλλη συγκυρία αναζητούν οι κύριοι της ΝΔ; Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει γυρισμένα τα νώτα της προς τον Βορρά. Να συνταχθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην εθνική θέση».

    «Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας σε όλη την περιοχή. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε συγκεκριμένους τουρκικούς κύκλους που θέλουν να βάλουν την Ελλάδα στο κάδρο της κρίσης και της αστάθειας», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, σχετικά με τις τελευταίες προκλήσεις της Τουρκίας στα Ίμια.

    Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, μιλώντας για την κυβέρνηση, είπε ότι «τα έφερε έτσι η μοίρα και η δική μας παράταξη είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

    Θα προχωρήσει σε τομές, στην οικοδόμηση ενός κοινωνικού κράτους, στη μείωση της ανεργίας, την ώρα που αντιπολίτευση φαντασιώνεται καταστροφές» τόνισε ο Ν. Παππάς. «Είναι έξω από της αρχές της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, «αυτά που για εμάς είναι προτεραιότητα: η προστασία των αδυνάμων».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Ρουβίκωνας καλεί σε επεισόδια στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό για το Europa League!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα βίντεο-ντοκουμέντο που «καίνε» την τουρκική πλευρά: Οι κινήσεις πριν και μετά το επεισόδιο στα Ίμια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ