ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα μεγάλο δέντρο έπεσε μπροστά από τα τραπεζοκαθίσματα, στον υπαίθριο χώρο καφετέριας. Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και διαθέτει πολυσύχναστα μαγαζιά.
Το ογκώδες δέντρο, εκτιμώμενου ύψους 20 μέτρων και βάρους δύο τόνων, “προσγειώθηκε” μπροστά από τα καθίσματα, χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστή η ακριβής αιτία της πτώσης του. Πάντως οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και δεν έπνεαν άνεμοι που να δικαιολογούν την πτώση, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να πιθανολογούν ότι οφείλεται στη γήρανση του δέντρου.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου, ενώ κλήθηκαν και δημοτικοί υπάλληλοι όπου απομάκρυναν τον κορμό του δέντρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνομιλίες μεταξύ Χαμάς και ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Ζελένσκι: Θα περιμένω τον Πούτιν την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες
- Παπασταύρου: Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της υποεπιτροπής Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ
- Αμπάς Αραγτσί: «Πιο σοβαρός από τους προηγούμενους» ο τέταρτος γύρος συνομιλιών με τις ΗΠΑ
