• ΥΓΕΙΑ

    Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στο Γηροκομείο Βόλου – Ανεμβολίαστοι 35 από τους 55 εργαζόμενους

    Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στο Γηροκομείο Βόλου - Ανεμβολίαστοι 35 από τους 55 εργαζόμενους


    Ανησυχητική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Γηροκομείο του Βόλου, στο οποίο καταγράφηκαν οκτώ κρούσματα κορονοϊού.

    Ειδικότερα, τέσσερις φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι και τέσσερις εργαζόμενοι εντοπίστηκαν θετικοί στη Covid-19. Μια ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών νοσηλεύεται με ήπια συμπτωματολογία στο Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις ηλικιωμένοι του Γηροκομείου βρίσκονται σε καραντίνα μέσα στο ίδρυμα. Όλοι οι ηλικιωμένοι έχουν εμβολιαστεί.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, ο κορονοϊός μεταφέρθηκε από το προσωπικό. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του Γηροκομείου.

    Ο  πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος, ανέφερε ως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στα γηροκομεία θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα, καθώς μέχρι στιγμής από τους 55 εργαζόμενους, μόλις 20 έχουν εμβολιαστεί.

    Αναφορικά με τα τέσσερα κρούσματα μεταξύ των εργαζόμενων, σύμφωνα με το MagnesiaNews, το ένα αφορά μια υπάλληλο που είχε ήδη νοσήσει και είχε υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου. Τα άλλα τρία κρούσματα στο προσωπικό αφορούν μια εργαζόμενη που είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ οι άλλες δυο εργαζόμενες ήταν αντεμβολίαστες!

    Διαβάστε επίσης

    Μεγάλη φωτιά έξω από τον Βόλο

    Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Συστήνει την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού – Ελέγχει τις «παράλογες και μεμονωμένες φωνές»

    ΕΟΔΥ: Ξεπέρασαν τα 3000 τα νέα κρούσματα, 4 θάνατοι και 133 διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή



    ΣΧΟΛΙΑ