• Top Stories

    Ο Τσίπρας διάβασε παραμύθια σε παιδιά των Ρομά στο Μαξίμου

    • NewsRoom


    Με εκπροσώπους των Ρομά συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ρομά, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Απριλίου.

    Ανάμεσα στους περίπου 50 Ρομά που βρέθηκαν στο Μαξίμου ήταν και μικρά παιδιά, στα οποία ο Αλέξης Τσίπρας διάβασε και παραμύθια.

    «H μάχη απέναντι στις προκαταλήψεις, τις διακρίσεις και τα στερεότυπα είναι διαρκής, δημιουργούμε ένα πλέγμα πολιτικών στήριξης των συμπολιτών μας Ρομά, με στόχο να διασφαλίσουμε ισότιμους όρους συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

    «Η 8η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, μας υπενθυμίζει ότι η μάχη απέναντι στις προκαταλήψεις, τις διακρίσεις και τα στερεότυπα, είναι διαρκής. Δημιουργούμε ένα πλέγμα πολιτικών στήριξης των συμπολιτών μας Ρομά, με στόχο να διασφαλίσουμε ισότιμους όρους συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, επισυνάπτοντας φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους συλλογικοτήτων Ρομά.

    Ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε, επίσης, στο κάλεσμα Ρομά να βγάλει selfie μαζί τους.

    Ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει βιβλία στα παιδιά, κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των Ρομά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, στο Μέγαρο Μαξίμου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται με παιδιά της κοινότητας των Ρομά, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: FT: Ο Τσίπρας δελεάζεται να μοιράσει το 1 δισ. ευρώ σε προεκλογικά δώρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανικός Τύπος: «Ο Τσίπρας εξαπατά τον απλό πολίτη με φανταστικές υποσχέσεις»



    ΣΧΟΛΙΑ