• Top Stories

    Ο Φίλης ξαναχτύπησε για την ΕΡΤ: Τις καταγγελίες τις κάνουν οι εργαζόμενοι, στην κυβέρνηση να μην κάνουν τους κουφούς

    • NewsRoom
    Νίκος Φίλης

    Νίκος Φίλης


    Συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του για την ΕΡΤ και στην αντιπαράθεσή του με τον Νίκο Παππά έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης κάνοντας λόγο για παραδιοίκηση στο κανάλι και επισημαίνοντας πως έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική ως βουλευτής.

    Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του news24/7 επανέλαβε τις αιχμές του κατά της ΕΡΤ και τόνισε πως «δεν κάνω εγώ τις βαριές καταγγελίες. Τα έχουν δημοσιοποιήσει εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος». Ο κ. Φίλης πρόσθεσε: «Να μην κάνουν τους κουφούς. Πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα, είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα και διακινδυνεύουν την πορεία της ΕΡΤ. Η ΝΔ καιροφυλακτεί για να ρίξει πάλι μαύρο».

    Σχετικά με την αντιπαράθεση με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, σημείωσε πως δεν πρόκειται για διαφωνία αλλά για πολιτική τοποθέτηση. «Εάν η ΕΡΤ θέλει να κάνει μια τέτοια συζήτηση, να την κάνουμε. Έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ως βουλευτής που στηρίζω χωρίς προϋποθέσεις το έργο της κυβέρνησης» δήλωσε.

    Όπως τόνισε ο Νίκος Φίλης, «άκουσα στην ΕΡΤ δημοσιογράφο-συνεργάτη της ΕΡΤ ότι όσα λέω ρίχνουν νερό στο μύλο της ΝΔ. Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξης παραδιοίκησης».

    Χτες σε συνέντευξή του στο newpost.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίσθηκε λάβρος κατά της ΕΡΤ αφήνοντας και αιχμές κατά του αρμοδίου υπουργού Ν. Παππά. Δήλωσε ότι «όταν ένας υπουργός λειτουργεί για χρόνια στον τομέα ευθύνης του, δημιουργώντας λανθασμένη εντύπωση για το τι είναι αριστερό και τι είναι δημοκρατικό, δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι κυβερνητική επιλογή».

    «Δεν θέλω να μασάω τα λόγια μου. Η εικόνα της ΕΡΤ θυμίζει όλο και πιο πολύ την ΕΡΤ πριν το «μαύρο». Η ΕΡΤ δεν λειτουργεί όπως είναι αναγκαίο για μια δημόσια τηλεόραση» σημειώνει στη συνέντευξή του ο Νίκος Φίλης προσθέτοντας πως «Πολιτικά αυτό που παράγεται, δεν είναι ποιοτικό προϊόν. Ούτε προσφέρει απροκατάληπτη και σε βάθος ενημέρωση» είπε.

    Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς απάντησε στον Νίκο Φίλη, λέγοντας πως «ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ». Υποστήριξε μάλιστα ότι η «η ΕΡΤ έχει κάνει βήματα στην επόμενη τεχνολογία, στον ελληνικό αθλητισμό και έχει αναβαθμιστεί το πρόγραμμά της με σημαντικές σειρές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κεραυνοί» Νίκου Φίλη: «Η ΕΡΤ είναι ένα κανάλι ιδιοτελών συμφερόντων»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φίλης έσπασε τη σιωπή του με «καρφιά» κατά του Τσίπρα- «Τέτοια πειράματα, όπου επιχειρήθηκαν, είχαν κακό τέλος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Φίλης ξαναχτύπησε: Φιλοδωρήματα οι συντάξεις που δίνουμε



    ΣΧΟΛΙΑ