• Top Stories

    Ο Αρκάς ξαναχτυπά και φωτογραφίζει τον κλασικό αγανακτισμένο Έλληνα ψηφοφόρο

    • NewsRoom


    Λίγες ώρες πριν την μεγάλη συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” ο καυστικός “Αρκάς” ξαναχτυπά, θυμίζοντας μας πως ο ελληνικός λαός δεν ξέρει να μαθαίνει από τα λάθη του.

    Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά της κυβέρνησης, ζητώντας την παραίτησή της.

    Το νέο κίνημα έδωσε την έμπνευση για μια ακόμη φορά στον διάσημο σκιτσογράφο, ο οποίος ανάρτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ένα σκίτσο που απεικονίζει μια τυπική ψηφοφόρο που ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι και μια εκ των διαδηλωτών των “Παραιτηθείτε”. «Είμαι απογοητευμένη κι εξοργισμένη μαζί τους! Θα τους ψηφίσω μια – δυο φορές ακόμα και τέλος!», εμφανίζεται να μονολογεί.

    Με το σκίτσο αυτό ο Αρκάς φαίνεται να σχολιάζει την νοοτροπία που έχουν οι Έλληνες γενικώς στο να κάνουν συνέχεια τα ίδια λάθη, ψηφίζοντας ξανά και ξανά τα ίδια πρόσωπα που τους εξαπάτησαν.

    arkas

    Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρκάς “δημιουργεί” επηρεασμένος πάντα από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Κατά καιρούς δημοσίευε σκίτσα με τα οποία σχολίαζε με τον γνωστό σατυρικό του τρόπο την κυβέρνηση και την πολιτική κατάσταση της χώρας.

    arkas

    αρκάς σκίτσο

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/o-arkas-xanachtipa-onomazi-klooun-tin-kivernisi/24598

     Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/simera-sigkentrosi-ton-paretithite-sto-sintagma/53452

     



    ΣΧΟΛΙΑ