• Top Stories

    Σοκάρει Βρετανίδα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της (pics)

    θύμα - ξυλοδαρμός


    Σοκάρει η 41χρονη Caroline Way που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, με τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media παρουσιάζοντας το μακρύ ταξίδι αποκατάστασης του προσώπου της.

    Πριν από τρία χρόνια η Caroline, δέχτηκε επίθεση από τον 39χρονο Deke Orriss, λόγω μιας απλής διαφωνίας που είχαν, με αποτέλεσμα το σπάσιμο του σαγονιού της, το ράγισμα της οφθαλμικής της κόγχης, δύο μελανιασμένα μάτια και θολή όραση. Στη συνέχεια, αποφάσισε να βγάζει από μία φωτογραφία κάθε μέρα, ώστε να αντιλαμβάνεται τα στάδια που περνάει το πρόσωπό της.

    Σκοπός της Βρετανίδας είναι να μοιραστεί με τον κόσμο το γεγονός, καθώς και να αφυπνίσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Ταυτόχρονα βρίσκει θεραπευτικό για την ίδια να βλέπει, μέσω των φωτογραφιών, τον εαυτό της να γιατρεύεται μέρα με τη μέρα.

    Η Caroline έγραψε στο Facebook, «Αυτό δε θα είναι εύκολο για τον κόσμο να δει, αλλά δημοσιεύω τις φωτογραφίες μου, μετά από τρία χρόνια, επειδή δε θέλω να υπάρξουν άλλες κοπέλες που θα υποχρεωθούν να κάνουν επεμβάσεις στο πρόσωπό τους και να ζουν με τη βία στη ζωή τους. Προσπαθώ σκληρά να μην αφήσω το παρελθόν μου να καθορίζει το μέλλον μου, αλλά μερικές φορές νιώθω ότι αυτό συμβαίνει. Πατήστε “μου αρέσει”, αγνοήστε το, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας φυλακισμένο σε μία άσχημη σχέση και τα αποτελέσματά της θα είναι αυτά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλίδα μοντέλο, θύμα επίθεσης από οξύ, αποκαλύπτει το πρόσωπό της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτή είναι η σέλφι από το πάρτι της ένωσης που έριξε το διαδίκτυο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα της καρκινοπαθούς Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευλογημένη» (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ