• Top Stories

    Βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καναλάρχης!

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. υπουργός Ανάπτυξης


    Χαμός έγινε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία στη Βουλή. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είναι μέτοχος κατά 49% στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

    Μάλιστα, ο κ. Παπαχριστόπουλός είπε ότι αυτές οι μετοχές βρίσκονται στην εταιρεία Ελληνική αγωγή που ανήκει στους αδελφούς Γεωργιάδη και ότι το συγκεκριμένο κανάλι επί υπουργίας Γεωργιάδη έπαιρνε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Ο κ. Γεωργιάδης έλειπε από την αίθουσα μιας και δεν συμμετέχει στην επιτροπή. Αμέσως επικοινώνησε τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά που συμμετέχει ατην επιτροπή ζητώντας του να διαψεύσει τα λεγόμενα Παπαχριστόπουλου κάτι που έγινε.

    Την ίδια ώρα, ένταση επικράτησε κατά την εξέταση της Ανδρονίκης Θεοφυλάτου, υπεύθυνης διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ερωτηθείσα από τα μέλη της Επιτροπής, επέμεινε ότι τα 23 άτομα, για τα οποία ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι παρενέβη για να προσληφθούν από το Κέντρο, δεν είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ήταν εξωτερικοί συνεργάτες και πληρώνονταν από χορηγίες.

    Η μάρτυς κατήγγειλε ότι στοχοποιήθηκε από τον κ. Πολάκη όταν αρνήθηκε να «ενδώσει» στην απαίτηση-πίεση συνεργάτη του, όπως ανέφερε, να βεβαιώσει ότι τα 23 αυτά πρόσωπα δεν ήταν εξωτερικοί συνεργάτες, αλλά υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Στο θέμα παρενέβησαν οι βουλευτές της ΝΔ και ζήτησαν να παρέμβει εισαγγελέας, ώστε να διερευνήσει την καταγγελία της μάρτυρος με το αιτιολογικό της απόπειρας τέλεσης ποινικού αδικήματος.

    Ο Νότης Μηταράκης, συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η κ. Θεοφυλάτου «κατήγγειλε ποινικό αδίκημα και είναι υποχρέωση της Επιτροπής να πάει στην εισαγγελία για να καταγγείλει αυτή τη συμπεριφορά του συνεργάτη του κ. Πολάκη», ενώ η μάρτυς συνεχίζοντας κατήγγειλε, επίσης, ότι «το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε ασκήσει και σε άλλους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ “μπούλινγκ”».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσοχατζόπουλος υπέρ Βίκυς: Άνανδρος, φασιστικό προϊόν και τρομοκράτης ο Πολάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλέξης Τσίπρας στα «πλαστικά Θράκης»: Στηρίζουμε τις υγιείς εργασιακές σχέσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι ζήτησαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



    ΣΧΟΛΙΑ