• Top Stories

    Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 60 μαχαιριές – Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

    • NewsRoom
    ρεθυμνο- αδέρφια


    Η οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, η οποία παρακολουθεί «παγωμένη» την ιστορία αυτής της οικογένειας, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να μετρά τις απώλειες των δύο της παιδιών.

    Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο σπίτι των δύο αδερφών, με τον έναν να σφάζει τον άλλον και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, θυμίζει αρχαία τραγωδία, με τραγικές φιγούρες τους γονείς και την αδερφή των δύο παιδιών, οι οποίοι δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη τη διάσταση της τραγωδίας, που χτύπησε την οικογένεια τους.

    Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

    Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές (!) γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε.

    Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

    Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του.

    ρεθυμνο - αδερφια

     

    Το χρονικό

    Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο σπίτι της οικογένειας στα Μυρσίνια, ο 21χρονος Τόλης κοιμόταν και ο 27χρονος Γρηγόρης περιφερόταν στους χώρους του σπιτιού.

    Τότε ο 27χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα, έπιασε ένα κουζινόμαχαιρο και στη συνέχεια έναν μπαλτά και κατέσφαξε τον αδερφό του, καταφέρνοντας του χτυπήματα στο σώμα.

    Αμέσως μετά και συνειδητοποιώντας προφανώς, τι είχε κάνει, κατευθύνθηκε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου κατανάλωσε διάφορες δηλητηριώδεις ουσίες, όπως ποντικοφάρμακο, υγρό μπαταριών, φυτοφάρμακο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος πατέρας της οικογένειας στη θέα του αιμόφυρτου γιου του πάνω στο κρεβάτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε και τον δεύτερο γιο του να κείτεται στο έδαφος μέσα στην αποθήκη.

    Πηγή: cretapost.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ράγισαν καρδιές στο φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Ευγένιου Γκέραρντ (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη τραγωδία στην Κρήτη – Ο πατέρας εκλιπαρούσε για βοήθεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Κρήτη: Μαχαίρωσε τον αδερφό του και μετά αυτοκτόνησε

     



    ΣΧΟΛΙΑ