• Top Stories

    Συναγερμός: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μουσείο Εθνικής Ιστορίας στο Λονδίνο (video-pics)

    • NewsRoom

    Σύλληψη υπόπτου για την επίθεση έξω από το Μουσείο Εθνικής Ιστορίας του Λονδίνου


    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, έξω από το Μουσείο Εθνικής Ιστορίας στο Λονδίνο.  Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων.

    Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, καθώς και οι ιατρικές υπηρεσίες της βρετανικής πρωτεύουσας.

    Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Τα μέτρα ασφάλειας ενισχύθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, μεταδίδει το BBC.

    Δύο άνδρες που διακρίνονται στη φωτογραφία έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό του οχήματος. Περαστικοί ανέφεραν πως ο δράστης οδήγησε επίτηδες το αυτοκίνητο προς το πλήθος.

    Η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι το περιστατικό στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας δεν αντιμετωπίζεται, προς το παρόν, ως τρομοκρατικό και το χαρακτήρισε ως «τροχαίο ατύχημα». Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Ντάουνινγκ Στριτ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ενημερώνεται συνεχώς από τις αρμόδιες Αρχές.

    Σύλληψη υπόπτου για την επίθεση έξω από το Μουσείο Εθνικής Ιστορίας του Λονδίνου

    Έντεκα οι τραυματίες

    Η υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου έκανε γνωστό ότι διασώστες της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε 11 ανθρώπους, που είχαν τραυματιστεί κυρίως στο κεφάλι και στα πόδια, μετά το περιστατικό με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας της βρετανικής πρωτεύουσας.

    Εννέα άνθρωποι χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία.

    «Στείλαμε μεγάλο αριθμό δυνάμεων στην περιοχή, μεταξύ αυτών την ομάδα επέμβασης σε επικίνδυνες συνθήκες, ασθενοφόρα και διασώστες άμεσης επέμβασης» δήλωσε ο Πίτερ Μακένα, αναπληρωτής διευθυντής των επιχειρήσεων, σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε.

    «Είχαμε στενή συνεργασία με τα μέλη των άλλων υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στο σημείο με κύριο μέλημά μας να μεταφέρουμε τους ανθρώπους σε ασφαλείς χώρους και να διασφαλίσουμε ότι έλαβαν την ιατρική βοήθεια που χρειάζονταν όσο το δυνατόν συντομότερα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από γνωστό ξενοδοχείο: Η συνέχεια ήταν… απρόβλεπτη!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη Βούλγαρος για το στυγερό έγκλημα με θύμα γιατρό – Ερωτικό το κίνητρο; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γαλλία: Ανακρίθηκαν και φυλακίστηκαν τρεις ύποπτοι για τις φιάλες αερίου στο Παρίσι



    ΣΧΟΛΙΑ