ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναγκαστική προσγείωση στην Οδησσό της Ουκρανίας έκανε ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320, λόγω απειλής για βόμβα. Ωστόσο, έπειτα από εξονυχιστική έρευνα δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επιβατικό αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας Domodedovo προς την Τουρκία.
Η αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, σε απειλή εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροσκάφος.
«Ένας από τους επιβάτες διαμαρτυρήθηκε ότι δεν νιώθει καλά και ότι είχε πρόβλημα με το στομάχι του, και πέρασε κάποια λεπτά στην τουαλέτα», ανέφερε ο αρχηγός της ουκρανικής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου θεώρησε αυτές τις κινήσεις «ύποπτες».
«Στη συνέχεια ερεύνησαν εξονυχιστικά την τουαλέτα και ανακάλυψαν την ύποπτη τσάντα εκεί», σημείωσε.
Από την έρευνα που ακολούθησε δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Όχι» σε πρόταση εξαγοράς ύψους 27,5 δισ. δολαρίων είπε η Rockwell Autamation
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα! – Δείτε video από την προπόνηση της ομάδας στο Καραϊσκάκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάβρος κατά του γαμπρού του ο πατέρας της 32χρονης στη δίκη για τη δηλητηρίαση με αρσενικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Σπόντες κατά Ανδρουλάκη για παραίτηση Καστανίδη και διεύρυνση
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου: Επιστρέφουν τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας για 17η χρονιά
- Ο οίκος Jimmy Choo γιορτάζει τα εγκαίνια της boutique του στην Αθήνα με ένα με ένα αποκλειστικό «Meet at the bar» event στο Athénée
- ΑΔΜΗΕ: Η Ελένη Μουστακίδου αναλαμβάνει επικεφαλής εξυπηρέτησης μετόχων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.