ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μαρτίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα στο φλεγόμενο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 3ο όροφο οικοδομής επί της οδού Κίμωνος Βόγα.
Την ώρα της άφιξης των πυροσβεστών, οι ένοικοί του είχαν προλάβει να απομακρυνθούν εγκαίρως. Το ίδιο έπραξαν και ένοικοι γειτονικών διαμερισμάτων, λόγω κινδύνου επέκτασης της φωτιάς.
Ένας άνδρας που παρουσίασε δύσπνοια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε 3,5 ώρες αργότερα, ενώ το διαμέρισμα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο σήμερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά στον τίτλο ο Hamilton
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αίθριος ο καιρός σήμερα – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
- Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
- Τραμπ: Διέγραψε το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.