ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα 6χρονο κοριτσάκι από το Κιλκίς, ήταν, κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία αεροδιακομιδή που προχώρησε για το 2017 το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, καθώς εξέπνευσε η συμφωνία που υπήρχε με το Πυροσβεστικό Σώμα.
Στην τελευταία περίπτωση, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από πτώση που είχε κάνοντας πατίνια. Αυτή ήταν η δεύτερη αεροδιακομιδή μέσα στην ημέρα.
Η συμφωνία με την Πυροσβεστική αφορούσε το διάστημα από 1/5/2017 έως το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου και μόνο κατά τις ημέρες από Παρασκευή έως Σάββατο.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, σημείωσε πως ακόμη κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι για το 2018.
Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά “εάν δεν μπορούμε να έχουμε το ελικόπτερο κάθε ημέρα και για όλη τη διάρκεια του έτους, τουλάχιστον το 2018 ας ισχύσει η συμφωνία που καταφέραμε για το 2017”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Λουκέτο και στο εργοστάσιο Vitafree για διαρροή αερίου – Αύριο η απολογία του ιδιοκτήτη
- Κολωνάκι: Ποινική δίωξη στην τραγουδίστρια για επικίνδυνη και υπό την επήρεια αλκοόλ οδήγηση
- EΛΣΤΑΤ: Στα 74,85 δισ. ευρώ ο τζίρος του λιανεμπορίου το 2025 – Ποτά, καπνικά, ΙΧ, οι πρωταγωνιστές
- ΤτΕ: Διεπιστημονικό Σεμινάριο Οικονομικής Ιστορίας 2026 – Με ελεύθερη συμμετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.