ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στα Μισίρια Ρεθύμνου, ένας 28χρονος άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 21χρονο αδελφό του, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακο.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι, ενώ ο 28χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη: «Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 28χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του».
Τα αίτια της τραγωδία διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δυτική Αττική: Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνα Αρναούτη: Μιλάει για πρώτη φορά για τη μοιραία νύχτα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: 33 τα «κόκκινα» κτίρια στην Αχαΐα, 12 σε Πρέβεζα και Αρτα
- Για μεγάλη πρόοδο με τη Ρωσία μιλάει ο Τραμπ – Tι έγραψε την ώρα της συνέντευξης τύπου Ζελένσκι και Φον ντερ Λάιεν
- Άνδρας στον Πύργο προσπάθησε να βιάσει ανήλικη σε παράπηγμα – Την έσωσε η θεία της
- Ανάλυση: Τι φοβάται ο Ζελένσκι και παίρνει μαζί του 7 Ευρωπαίους ηγέτες για τη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο
