• Top Stories

    Σκληρή απάντηση της ΝΔ στους «Καρανίκες» του Μαξίμου: Στέλνετε «στα τσακίδια» χιλιάδες εργαζόμενους

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Μέσα σε λίγα λόγια, η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) έδωσε τη δική της σκληρή απάντηση στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κατηγορούσε την αξιωματική αντιπολίτευση για «ενορχηστρωμένη απόπειρα να αντιστρέψει το θετικό κλίμα μετά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Μακρόν και την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

    Το Μαξίμου, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στην παρουσία του αρχηγού της ΝΔ στις Σκουριές πριν λίγες ημέρες, κατηγορώντας των πως «ενθάρρυνε και δρομολόγησε τη σημερινή αντίδραση της εταιρείας», διαμηνύοντας παράλληλα ότι «το θετικό διεθνές επενδυτικό κλίμα για την Ελλάδα δεν αλλάζει με στημένα επικοινωνιακά σόου της οδού Πειραιώς 62».

    «Η Ν.Δ. και οι δορυφόροι της επιμένουν στο στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που καθορίζεται μονάχα από την ασυδοσία των επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, την αδιαφορία για το περιβάλλον και την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας» αναφέρουν, καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει: «Τον απασχολεί το ζήτημα της περιβαλλοντικής προστασίας; Τον ενδιαφέρουν οι επενδύσεις εκατομμυρίων σε τουριστικές υποδομές στη Χαλκιδική που θα πληγούν εάν η εταιρία δεν πληροί τους περιβαλλοντικούς κανόνες; Ή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος όμως του δημοσίου συμφέροντος;»

    Η Νέα Δημοκρατία στην λακωνική, αλλά σκληρή της απάντηση αναφέρει:
    «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις πράξεις τους, ξεδιάντροπα ομολογούν ότι αδιαφορούν και για τις επενδύσεις και για τους εργαζόμενους.

    Μια Κυβέρνηση που στέλνει στα “τσακίδια”, όχι μόνο την εταιρεία, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, έχει πολύ θράσος για να εγκαλεί την Αντιπολίτευση».



    ΣΧΟΛΙΑ