ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές τόσο για τα κανάλια, όσο και για τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσει για το εάν επιθυμεί ή όχι την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την πραγματοποίηση της διαγωνιστικής διαδικασίας.
«Τι πιστεύει ως προς το τίμημα των δημόσιων συχνοτήτων; Θα πρέπει να δοθεί δωρεάν, ή οφείλουν οι ιδιοκτήτες να πληρώσουν προκειμένου να τις χρησιμοποιούν; Ποια είναι η θέση της ΝΔ για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων στα τηλεοπτικά κανάλια;», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και συνεχίζει αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η προσφυγή των καναλαρχών εναντίον της ομόφωνης απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αποδεικνύει τον εθισμό τους στο τζάμπα και την ασυδοσία».
«Η στάση των ιδιοκτητών των ιδιωτικών καναλιών δεν μας εκπλήσσει. Ούτε βεβαίως και η στάση της ΝΔ, η οποία φανερώνει πως το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη συμπεριφέρεται ως «βασιλικότερο του βασιλέως». «Γι’ αυτό και οι παλινωδίες της είναι συνεχείς: Η αρχική τοποθέτηση της ΝΔ έκανε λόγο για αντισυνταγματικό νόμο και ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην προχωρήσει η αδειοδότηση με τον νόμο αυτό με επιστολή του προς το ΕΣΡ τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά τον περασμένο Αύγουστο ψήφισε στη Βουλή υπέρ 8 άρθρων του. Σήμερα, ο Β. Κικίλιας «ξέχασε» πως το ΕΣΡ έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στη διαδικασία του διαγωνισμού κι έκανε λόγο πάλι για αντισυνταγματικό νόμο».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αψιμαχίες μέσω «κύκλων» για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ερωτηματολόγιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεγονός η πρώτη e-δημοπρασία διαγωνισμού στην Ελλάδα – Άλλες 30 σε εξέλιξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης για Τουρκία: Η κυβέρνηση δεν πορεύεται αμέριμνη και αφελής – Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας
- Ralph Lauren: Πτωτικά η μετοχή από την επιβράδυνση στις πωλήσεις τριμήνου – Επιφυλακτικοί καταναλωτές
- Μάριος Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ
- Σαμοθράκη: Έντονα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.