• Top Stories

    Σαρώνει την Ελλάδα ο «Δαίδαλος»: Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά, χαλάζι στην Πάργα

    • NewsRoom
    Δαίδαλος


    Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχουν εκδηλωθεί από το πρωί σε ολόκληρη τη χώρα. Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι έχουν σημειωθεί στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένονται και στα βόρεια. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν την Πέμπτη 26/10.

    Σε ορισμένες περιοχές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο… στροβιλισμός του «Δαίδαλου» έχει ήδη προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα.

    Ειδικότερα, κεραυνοί και πού δυνατή «βροχή» σκεπάζουν τον ουρανό της όμορφης Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr στο Αργοστόλι βρέχει καταρρακτωδώς από νωρίς το πρωί, ενώ ορισμένες περιοχές του νησιού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

    Άκρως εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία από το χωριό Σαρλάτα Κεφαλληνίας, από όπου διακρίνεται ένας υδροστρόβιλος στον ορίζοντα.

    Έριξε χαλάζι στην Πάργα

    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και συγκεκριμένα το pamepreveza.gr,  στην Πρέβεζα βρέχει από νωρίς το πρωί καταρρακτωδώς, ενώ στην Πάργα έριξε μέχρι και χαλάζι.

    Προβλήματα λόγω βροχής στη Θεσσαλονίκη  

    Από νωρίς το πρωί  ξεκίνησε να βρέχει και στη Θεσσαλονίκη. Σε κάποιες περιοχές η βροχή είναι εντονότερη, προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς.

    Σύμφωνα με το seleo.gr όχημα εξετράπη της πορείας του στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά, ενώ πριν τον κόμβο Πανοράματος ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο, λόγω μηχανικής βλάβης. Επίσης λόγω της κακοκαιρίας είναι πολύ αυξημένη η κίνηση στο οδικό δίκτυο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία-Η πρόγνωση του Σ. Αρναούτογλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επιδείνωση καιρού: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  O Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Χειμώνας από Δευτέρα-Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία



    ΣΧΟΛΙΑ