ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο 6ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, διέταξε σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Όπως ενημέρωσε σχετικά ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που «έδειξε» τον 11 χρόνο Αμιρ από το Αφγανιστάν για σημαιοφόρο, δεν έγινε σεβαστό και χθες, Δευτέρα, έφτασαν στο υπουργείο οι σχετικές εγγραφές αναφορές για το περιστατικό.
«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, πρόεκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Μπουτάρης: Γιατί έλειψε από τη δοξολογία και τη στρατιωτική παρέλαση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση στην μοναχική παρέλαση του μοναδικού μαθητή στους ακριτικούς Αρκιούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ναύπλιο: Έκλεψε τα βλέμματα η ξανθιά δασκάλα στην παρέλαση (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Γερουσία ψηφίζει για τον πόλεμο με το Ιράν και τον ρόλο του Κογκρέσου
- Ισπανία: Ο υπ. Εξωτερικών διαψεύδει τον Λευκό Οίκο για αλλαγή πολιτικής σχετικά με στρατιωτικές βάσεις
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αναβαθμίζει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Κύπρο – «Επανεξετάστε το ταξίδι»
- Bally’s Intralot: Αγόρασε επιπλέον 950.000 ίδιες μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.