• Top Stories

    Π. Κωνσταντινέας: Μετά τα μπουζούκια, στο πλατό του ΣΚΑΪ-Ο καβγάς με τη δήμαρχο Μάνδρας (pic)

    • NewsRoom


    Σάλος ξέσπασε με τον καβγά on air ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα και τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη. Ο πρώην διαιτητής μετέβη στο πλατό του Γιώργου Αυτιά κατευθείαν από τα μπουζούκια, σύμφωνα με το www.to10.gr.

    Δείτε φωτό:

    Εκεί επιτέθηκε στη δήμαρχο καταλογίζοντάς της ευθύνες για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής από τις πλημμύρες.

    «Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα. Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» ανέφερε ο βουλευτής σε έντονο ύφος, απευθυνόμενος στη δήμαρχο Μάνδρας η οποία του ζήτησε «να πάρει πίσω το λόγο του, είναι απαράδεκτος».

    «Δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζεται με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν» παρενέβη ο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας.

    Τα «αίματα άναψαν» και ο κ. Κωνσταντινέας είπε για τη δήμαρχο Μάνδρας ότι «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές (σ.σ. λίγο αργότερα βρέθηκε ένα ακόμη πτώμα)».

    «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά… Αυτός είναι λαϊκισμός» απάντησε η κυρία Κριεκούκη.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη δήμαρχο: «εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήμαρχος Μάνδρας προς Κωνσταντινέα: Να πας στην Καλαμάτα να πουλήσεις τσαμπουκά!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Mετά τις βροχές έρχονται χιόνια και παγετός!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Συγκίνηση στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου: Ο Λεωνίδης φιλά το φέρετρό του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ