• Top Stories

    Ο «αερο..παρμένος» Αλέξης Τσίπρας μέσα στο F16 και το «τρολάρισμα» της ΚΝΕ (video)

    • NewsRoom

    Τσίπρας – f16


    Κατενθουσιασμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός,Αλέξης Τσίπρας από την εμπειρία του με την πτήση F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ».

    Ο πρωθυπουργός έφθασε το πρωί μαζί με την ηγεσία της Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας, απ’ όπου πραγματοποίησε πτήση με μαχητικό αεροσκάφος  F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ο κ.Τσίπρας υπεβλήθη σε εξετάσεις πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Έπειτα έβαλε τη στολή του και μαζί με έναν πιλότο μπήκαν στο F-16 για να ξεκινήσουν την πτήση τους. Μάλιστα στο μαχητικό αεροσκάφος με το οποίο πέταξε ο πρωθυπουργός έφερε πάνω του το όνομα Αλέξης Τσίπρας με λατινικούς χαρακτήρες.

    «Το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή των πιλότων, αυτό είναι το μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+.

    Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, πέρα από την πατρίδα, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας υπερασπίζονται και σημαντικές αξίες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου και της δημοκρατίας.

    Aπευθυνόμενος στους πιλότους ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας: «Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή».

     

    Ο πρωθυπουργός μέσα στο f16

     

    Την ίδια ώρα η ΚΝΕ «ανέβασε» ένα δικό της βίντεο για την πτήση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Το βίντεο ξεκινά με την ερώτηση «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» παρεμβάλλεται οπτικό υλικό από την πτήση του πρωθυπουργού και από παλιά ελληνική ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου και καταλήγει: «Όσα ακούς περί «δίκαιης ανάπτυξης» είναι λόγια του αέρα…» και «Τώρα οργάνωση-αντεπίθεση με το ΚΚΕ».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ για το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την κάνναβη: «Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραίτηση-σοκ: Ο Λεβέντης δηλώνει αηδιασμένος και αποχωρεί από βουλευτής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινή έξι μηνών με αναστολή σε 18 μέλη του «Ρουβίκωνα» για το «ντου» την ισπανική πρεσβεία



    ΣΧΟΛΙΑ