• Top Stories

    Μιχάλης Λεμπιδάκης: Συνεχίζει να στέλνει δώρα ευγνωμοσύνης στην Αστυνομία

    • NewsRoom
    Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Πλαστικά Κρήτης


    Σήμερα το πρωί, εκπρόσωποι του προσωπικού της εταιρείας «Πλαστικά Κρήτης» επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για το αίσιο τέλος που δόθηκε στην απαγωγή του επιχειρηματία.

    Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, προσέφεραν μία συσκευή -που δεν υπήρχε μέχρι στιγμής- για τις εγκαταστάσεις της αστυνομίας, απαραίτητη τόσο για τους αστυνομικούς όσο και τους δεκάδες πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το Αστυνομικό Μέγαρο, έναν αυτόματο απινιδωτή καρδιάς. Δεν έμειναν μόνο εκεί όμως, καθώς δώρισαν επίσης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν βιντεοπροβολέα με πανί προβολής για χρησιμοποιηθεί στον παιδικό σταθμό που στεγάζεται εντός του Μεγάρου.

    Λεμπιδάκης
    Τα δώρα που προσέφερε ο επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης στην ΕΛ.ΑΣ.

    Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου αναφέρει:
    «Ως εκπρόσωποι των αστυνομικών, τους ευχαριστούμε για την γεμάτη αγάπη ευγενική τους χειρονομία, ευχόμαστε σε αυτούς, τους εργοδότες τους και τις οικογένειές τους να είναι πάντα υγιείς και τους υποσχόμαστε ότι οι αστυνομικοί του Ηρακλείου θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για να διατηρήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών σε υψηλά επίπεδα, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να εργαστούμε».

     

    Ο Πρόεδρος

    Γιώργος Πικράκης

     

    Ο Αντιπρόεδρος

    Κωνσταντίνος Μαλλιαράκης

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα η 20χρονη που ακρωτηριάστηκε στην Κρήτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: 32 χρόνια φυλάκιση στον πατέρα που βίαζε την κόρη του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις Σόιμπλε: Ο Σαμαράς, τα ψέματα του Τσίπρα και οι προτάσεις για Grexit

     



    ΣΧΟΛΙΑ