• Top Stories

    Κώστας Δέρβος: Οι προτεραιότητες της ΟΝΝΕΔ τα επόμενα δυο χρόνια

    • NewsRoom


    Σε αποτίμηση του έργου για τον ένα χρόνο παρουσίας του στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ προχώρησε ο Κώστας Δέρβος ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, έναν χρόνο μετά την επανίδρυσή της, ενώ περιέγραψε και τις προτεραιότητες για τα επόμενα δύο χρόνια.

    Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χρησιμοποιήσε το τρίπτυχο Πολιτική υπόσταση, εξωστρέφεια, μαζικότητα» για να συνοψίσει τις κατευθυντήριες αρχές της. Αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στα νέα μέλη της οργάνωσης καθώς μέσα σε έναν χρόνο, τα μέλη της οργάνωσης έχουν αυξηθεί από τα 32.000 στα 36.000. Παράλληλα, ο πρόεδρος της “γαλαζιας” Νεολαίας εξήγησε ότο τι μέλημα ήταν η αξιοποίηση σε θέσεις-κλειδιά ανθρώπων από την κοινωνία των πολιτών, ενώ τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ βγήκε από τα κλειστά γραφεία και ανοίχτηκε στην κοινωνία, σε όλο το φάσμα των κοινωνικών και επαγγελματικών κλάδων, με έναν οδικό χάρτη-ομπρέλα υπό τον τίτλο «Αύριο».

    Προχώρησε τον απολογισμό κάνοντας αναφορά στην επανίδρυση σε που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα, στις δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις, στη ΜΑΚΙ και στις οργανώσεις εξωτερικού, λέγοντας πως ο στόχος επετεύχθη, μιας και οι οργανώσεις πλέον δεν είναι σφραγίδες του κάθε κομματικού παράγοντα

    Από εκεί και πέρα έθεσε τους στόχους της επόμενης περιόδου, με τον κ. Δέρβο να υποστηρίζει ότι πρέπει να δίνονται συνεχή ερεθίσματα ενασχόλησης σε νέους ανθρώπους, δίνοντας μήνυμα υπέρ της ευρύτερης κινητοποίησης. Για τον λόγο αυτό, υπογράμμισε ότι θα είναι εξαιρετικά αυστηρός με τις νοοτροπίες που κατέστησαν αναγκαία την επανίδρυση της γαλάζιας νεολαίας. «Οι παράγοντες έχουν τελειώσει, οι φοιτητοπατέρες έχουν τελειώσει», σημείωσε ο κ. Δέρβος.

    Τέλος απάντησε στα σενάρια περί διάλυσης της ΔΑΠ παραπέμποντας στα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα αναφορικά με την μη κατάργησή της, αλλά την ουσιαστική επανίδρυσή της.

    Ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε και στη εξαγγελία για την ίδρυση ενός άτυπου οργάνου τεκμηρίωσης του πολιτικού λόγου της οργάνωσης, ώστε αυτός να μπορεί να εμπλουτίζεται με βάση πραγματικές παραστάσεις και στοιχεία και να εφαρμόζεται στην καθημερινότητα του πολίτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που έχει φτωχοποιήσει τη χώρα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έχασε τον έλεγχο ο Τσίπρας στη Βουλή: «Κάτσε κάτω εσύ!»-Σε ποιον απευθυνόταν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για ανομία και εγκληματικότητα



    ΣΧΟΛΙΑ