• Top Stories

    Κι όμως συνέβη: Ρώτησαν τον Παπανδρέου πως λέγεται ο πατέρας του

    • NewsRoom

    Ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), Γιώργος Παπανδρέου (Κ), ψηφίζει στο δεύτερο γύρο εκλογών για ανάδειξη επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, σε εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο Κρήτης, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ


    Σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στην ψηφοφορία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

    Εκεί, ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής προέβη σε μία ερώτηση προς εκείνον που προκάλεσε… σούσουρο!

    Όπως μεταδίδει το cretalive, ο κ. Παπανδρέου, αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie με κόσμο αλλά και αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έδωσε στην εφορευτική επιτροπή το διαβατήριό του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: « Και το όνομα του πατέρα σας;»!

    Παρά το σούσουρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και αφού απάντησε… Ανδρέας, πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.

    Και ποια ήταν η νεαρή κοπέλα που έκανε την αναπάντεχη ερώτηση;

    H 18χρονη Γεωργία από την Καρδίτσα, όπως γράφει το cretalive.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Παπανδρέου: Η εκλογική διαδικασία είναι μήνυμα ενότητας και συλλογικής ανασύνταξης του χώρου για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμαρχος Μάνδρας προς Κωνσταντινέα: Να πας στην Καλαμάτα να πουλήσεις τσαμπουκά!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ώρα μηδέν για την Κεντροαριστερά – 130.000 πολίτες ψήφισαν ήδη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ