ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κόσμου και τις τεράστιες ουρές που δημιουργούνται καθημερινά στους σταθμούς του μετρό για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας και εισιτηρίου, ζήτησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
«Ζητάμε συγγώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και απέδωσε την καθυστέρηση και το αλαλούμ στα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
«Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί το μέτρο, τα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων κυρίως. Ένα άλλο εμπόδιο ήταν η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Υπήρχε μια καθυστέρηση για να είναι απόρρητο», ανέφερε.
Μάλιστα, ο Χρήστος Σπίρτζης υποστηρίζει ότι, «τα εισιτήρια θα φτηνύνουν πολύ όταν έχουμε καλύψει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κλοπή που γινόταν μέχρι σήμερα».
Όπως είπε σήμερα με την κατάθεση φακέλου στα εκδοτήρια, εξυπηρετούνται περίπου 10.000 άτομα την ημέρα και με την παράταση που έχει δοθεί, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.
Ο υπουργός εκτίμησε ότι μέσα στον Νοέμβριο οι μπάρες θα κλείσουν στα Μέσα Μεταφοράς και το μέτρο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.
«Έχουμε πάρει σκληρά μέτρα», παραδέχτηκε, αλλά όπως είπε, «είμαστε περήφανοι που μπορούμε να πάρουμε φιλολαϊκά μέτρα».
Μιλώντας για την οικονομία και την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ο υπουργός αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, είπε, «Δεν θέλω να είναι οριζόντια η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά επιλεκτική».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραμπ: Στη δημοσιότητα όλοι οι φάκελοι για τη δολοφονία του Κένεντι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τι χτύπησε το αεροσκάφος παικτών του NBA; (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
